Cine suntem noi

Ortho Implant Center s-a înfiinţat ca o afacere de familie, fiind una dintre primele clinici stomatologice private din România care se adresează în mod deosebit tratamentelor de specialitate, chirurgicale și ortodontice, beneficiind de o sală de operație special destinată acestui scop, precum și de o sală de terapie pre și post operatorie, în care pacientul este pregătit înainte de intervenția chirurgicală, sau în care se poate relaxa după ce a ieșit din sala de operație.

Cu toate că Ortho Implant Center a fost gândită inițial ca fiind axată asupra tratamentelor de specialitate, în clinica noastră puteți beneficia de orice tip de tratament stomatologic, tratament pre și post protetic, tratament endodontic de înaltă calitate, sub microscop Zeiss, precum şi tratamente de estetică dentară, inclusiv albire şi fațete dentare.

Echipa este formată din oameni cu o viziune clară și unitară, care împărtăşesc valori similare, care se reflectă și în compania de azi. Să formezi o echipă înseamnă să dai naștere și să pătrunzi în mijlocul poveștilor de viață. Iar povestea Ortho Implant Center a început să se dezvolte în jurul unui concept, cochetând cu inovația, generând viziunea. În prezent, Ortho Implant Center este recunoscut pentru standardele sale înalte de calitate, pentru preocuparea continuă pentru confortul și bunăstarea pacientului.

Dr. Mada Marius Dan

Medic specialist chirurgie dento-alveolară
General manager Ortho Implant Center
Medic stomatolog

Dr. Mada Diana Carla

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială
Medic stomatolog

Dr. Adam Radu Adrian

Medic stomatolog
Departament Endodonție

Dr. Bodnariuc Maria

Medic stomatolog
Rezident ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Bentea Bianca Amanda

Medic stomatolog
Medic specialist protetică

Dr. Cismaș Andrei

Specialist anesteziologie și terapie intensivă

Nicu Anamaria

Asistentă

Cimpan Roxana Calina

Asistentă

Nistor Bianca Alexandra

Asistentă

Pop Maria Daliana

Asistentă

Voicu Amalia Larisa

Assistant Manager – Secretariat

Cristea Anamaria

Secretară