Cine suntem noi

Ortho Implant Center s-a infiintat ca o afacere de familie, fiind una dintre primele clinici stomatologice private din Romania care se adreseaza in mod deosebit tratamentelor de specialitate, chirurgicale si ortodontice, beneficiind de radiologie dentara si de o sala de operatie special destinate acestui scop, precum si de o sala de terapie pre si post operatorie, in care pacientul este pregatit inainte de interventia chirurgicala, sau in care se poate relaxa dupa ce a iesit din sala de operatie. Pe langa acestea mai poti beneficia si de alte tratamente de specialitate cum ar fi: implantologie, parodontologie, endodontie, protetica, estetica dentara si pedodontie.

Echipa este formata din oameni cu o viziune clara si unitara, care impartasesc valori similare, care se reflecta si în compania de azi. Sa formezi o echipa inseamna sa dai nastere si sa patrunzi în mijlocul povestilor de viata. Iar povestea Ortho Implant Center a inceput sa se dezvolte in jurul unui concept, cochetand cu inovatia, generand viziunea. In prezent, Ortho Implant Center este recunoscut pentru standardele sale inalte de calitate, pentru preocuparea continua pentru confortul si bunastarea pacientului.

Cine suntem noi

Ortho Implant Center s-a infiintat ca o afacere de familie, fiind una dintre primele clinici stomatologice private din Romania care se adreseaza in mod deosebit tratamentelor de specialitate, chirurgicale si ortodontice, beneficiind de o sala de operatie special destinata acestui scop, precum si de o sala de terapie pre si post operatorie, in care pacientul este pregatit inainte de interventia chirurgicala, sau in care se poate relaxa după ce a iesit din sala de operatie.

Echipa este formată din oameni cu o viziune clara si unitara, care împartasesc valori similare, care se reflecta si in compania de azi. Sa formezi o echipa inseamna sa dai nastere si sa patrunzi în mijlocul povestilor de viata. Iar povestea Ortho Implant Center a inceput sa se dezvolte in jurul unui concept, cochetand cu inovatia, generand viziunea. In prezent, Ortho Implant Center este recunoscut pentru standardele sale inalte de calitate, pentru preocuparea continua pentru confortul si bunastarea pacientului.

Echipa noastra

Dr. Mada Marius DanGeneral Manager, Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, Implantologie
Dr. Mada Diana CarlaSpecialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială/ Platinum Invisalign Member/ Doctorat in Medicina Dentara
Dr. But AdrianaSpecialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, Damon Braces
Dr. Boitor AmeliaSpecialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, Doctorand
Dr. Butuza PaulaSpecialist Endodontie
Dr. Bentea Amanda BiancaSpecialist Protetica Dentara
Dr. Jurchis LoredanaSpecialist Protetica Dentara
Dr. Miron AnaSpecialist Parodontologie
Voicu Amalia Larisa
Manager Secretariat
Cristea Anamaria
Secretariat
Tabita Chiciudean
Secretariat
Man Alexandra
Tehnician CAD-CAM
Nicu Anamaria
Asistent medical generalist
Cîmpan Roxana Călina
Asistent medical generalist
Ciubotaru Diana
Asistent Medical Generalist
Badea Violeta
Asistent Medical Generalist

Echipa noastra

Clinica,
aparatura si dotari

Pornind de la uniturile dentare de top, Adec, incercam sa oferim pacientilor confortul si siguranta necesara realizarii unor tratamante de inalta calitate in unul din cele trei cabinete stomatologice din cadrul clinicii.

Radiologia dentara din cadrul clinicii, inclusiv CT-3D, ne ajuta la preluarea datelor necesare si planificarea corecta a cazurilor, de la simple tratamente de canal, pana la implanturi si alte interventii chirurgicale.
Lumea digitala in care ne aflam ne-a facut mai constienti de utilitatea ei: amprenta digitala cu ajutorul scannner-ului 3D Cerec, masina de frezare si cuptorul de ceramica, toate ne ajuta la realizarea coroanelor/puntilor dentare, ,inlay/onlay-urilor, aparatelor dentare de tip alignere/gutiere transparente (Invisalign) intr-un timp mult mai scurt si cu o acuratete mult mai mare.
Microscopul de tip Zeiss ne ofera detalii importante nu doar pentru tratatmentele endodontice cat si protetice.

Pe langa aparaturile existente, clinica detine si o sala de operatii pregatita pentru interventii chirurgicale mai mult sau mai putin complicate: instalatie de tratare a aerului pentru obtinerea unui aer steril, statie de apa sterila, statie oxigen, aparatura necesara inhalo-sedarii si sedarii intra -venoase, sala de pregatire pre si post-operatorie, toate necesare obtinerii confortului pacientilor si sigurantei unei interventii chirurgicale adecvate.

Galerie foto